Veleposlaništvo RS Tel Aviv /Novice /
23.09.2020  

Dostopnost spletišč

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Tel Avivu.

Stopnja skladnosti

Spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Tel Avivu je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila,

  • dokumenti v PDF obliki zapisa,

  • različne kompleksne tabele s podatki.

     

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva Republike Slovenije v Tel Avivu lahko uporabniki dobijo po tel.: (+972) 3 629 3572 ali e-pošti: sloembassy.telaviv(at)gov.si ali osebno na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Tel Avivu, Top Tower 19th Floor, 50 Dizengoff Street, Tel Aviv 6433222, Izrael v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Veleposlaništvo Republike Slovenije v Tel Avivu, Top Tower 19th Floor, 50 Dizengoff Street, Tel Aviv 6433222, Izrael oz. sloembassy.telaviv(at)gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi samoocene. Izjava je bila nazadnje pregledana 23. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Veleposlaništvo Republike Slovenije v Tel Avivu, Top Tower 19th Floor, 50 Dizengoff Street, Tel Aviv 6433222, Izrael oz. sloembassy.telaviv(at)gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov: gp.uiv(at)gov.si.

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO

Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana

01 478 47 78

gp.uiv@gov.si